True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

19-10-2022
Grenzeloos Verliefd
Grenzeloos Verliefd

Op een dag stuit student Sophie tijdens het swipen op Tinder op de Japanse Yuya. Hij studeert tijdelijk in Nederland en benoemt in zijn profiel dat hij een theeliefhebber is. Sophie is zelf ook dol op thee en op de Japanse cultuur, en al snel zijn ze een match. De eerste date is een succes, maar pas als Yuya weer thuis is wordt de relatie officieel. Sophie is nog nooit buiten Europa geweest, maar stapt nu helemaal alleen op het vliegtuig naar Japan voor de reis van haar leven. In miljoenenstad Tokio komt ze terecht in het mini-appartementje van Yuya, die zelf lange werkdagen maakt. In het weekend staat voor de boomlange Nederlandse de allereerste ontmoeting met haar Japanse schoonfamilie op de planning. Blijft Japan het land van Sophies dromen of ziet ze haar toekomst toch ergens anders?



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De kandidaten strijden in twee teams voor de service-uitdaging. Elk team stelt een driegangenmenu samen voor het Japanse of Italiaanse restaurant waarin ze koken.