True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

03-01-2023
Ordinary Joe
Ordinary Joe

Agent Joe heeft een gespannen Thanksgiving-familiediner. Muzikant Joe onderdrukt zijn gevoelens van verraad om te helpen met Amy's campagne. Verpleger Joe en Jenny bereiden zich voor om hun eerste Thanksgiving zonder Christopher te vieren.



Chicago Fire
Chicago Fire

Samen met een journalist onderzoekt Casey de oorzaak van een brand in een woonwagenkamp. Boden bereikt zijn breekpunt en Mouch, Herrmann en Cruz vragen zich af waarom Molly's niet aan de verwachtingen voldoet.



New Amsterdam
New Amsterdam

Max maakt het zijn missie om New York veiliger te maken. Iggy helpt een gezin om te gaan met het onvermogen van hun dove kind om te communiceren.



Good Sam
Good Sam

Een flinke storm leidt tot een overvloed aan patiënten en beperkte middelen. Het team van dr. Sam Griffith moet onmogelijke keuzes maken over de zorg voor hun patiënten. Griff schept een band met een jonge patiënt, die is opgenomen vanwege een zeldzame hartaandoening.



Down the Road
Down the Road

Na een emotioneel afscheid van het thuisfront is de eerste bestemming Brugge, waar de groep hun vingers aflikt in een chocolaterie en ze hun eerste grote uitdaging aangaan. Ze gaan varen op de Noordzee in een supersnelle ribboot.



HLF8
HLF8

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Een blessure verandert alles voor een team. Vetes uit het verleden laaien weer op als iemand besluit vuil spel te spelen.