True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

10-01-2023
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting NAC - FC Eindhoven

16m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op dinsdag 10 januari.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Sparta - PSV

23m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op dinsdag 10 januari.



Ordinary Joe
Ordinary Joe

Gwen komt in contact met een oude liefde, wanneer haar schoolkoor een concert geeft. Agent Joe en Amy moedigen elkaar aan om harde feiten onder ogen te zien. De wereld van muzikant Joe staat op zijn kop, als Amy een groot geheim onthult. Verpleger Joe en Jenny wennen weer aan de lange afstanden tussen hen, nadat ze feestdagen samen hebben doorgebracht.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting HV & CV Quick - De Graafschap

20m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op dinsdag 10 januari.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Kozakken Boys - ADO Den Haag

27m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op dinsdag 10 januari.



Chicago Fire
Chicago Fire

Gorsch neemt Bodens rol bij Firehouse 51 over en zet zijn terreurbewind voort. De halloweensfeer zit er goed in, als Brett en Foster op een oproep reageren waarbij een grap bloedserieus wordt.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting FC Twente - Telstar

24m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op dinsdag 10 januari.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Onder meer Job Knoester, Valentijn Driessen en Marco Louwerens bespreken de kaarsrel.



New Amsterdam
New Amsterdam

Het personeel van New Amsterdam worstelt met de recente uitspraak van het hooggerechtshof over abortusrechten. Wilder behandelt een vrouw wiens zwangerschap haar leven in gevaar brengt. Op aandringen van Brantley probeert Max een oplossing te vinden voor patiënten buiten de staat. Bloom onthult groots nieuws aan Reynolds.



Down the Road
Down the Road

Het is even gedaan met de luxe, want de komende twee nachten gaat de groep kamperen in de woeste natuur van de Belgische Ardennen waar ze worden uitgedaagd in hun zelfstandigheid. Zo moeten ze hun bedden opmaken en zelf vuur maken. Voor Daphne betekent dat een confrontatie met haar grootste angst, die ze graag wil overwinnen. Het reisgezelschap sluit het kampeeravontuur af met een spannende afdaling van een twintig meter hoge rotswand.



Good Sam
Good Sam

Na de verwoestende storm komen dr. Sam Griffith en haar vader samen om haar gewonde moeder bij te staan. Dr. Lex Trulie en dr. Joey Costa nemen elk belangrijke beslissingen over hun toekomst.



HLF8
HLF8

Met een nieuwe campagne hoopt SIRE mensen, die verschillen van mening over Wokisme, corona of Zwarte Piet, dichterbij elkaar te brengen. En kabinet Rutte IV mag vandaag 1 kaarsje uitblazen - Maar worden de belangen van de VVD wel goed vertegenwoordigd?



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Chris en Marjolein hebben graag hetzelfde soort eten in de kuip. En dit is heus niet alleen maar een vleeskeuring. Eelco en Charena ontdekken al snel dat hun roots wel heel erg dichtbij liggen.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Geldzorgen blijft een bron van stress onder de teamgenoten. In een poging om de druk te verminderen, lijkt een team alles compleet op te geven.