True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-01-2023
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting FC Den Bosch - Ajax

12m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op woensdag 11 januari.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Almere CIty - NEC Nijmegen

23m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op woensdag 11 januari.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting De Treffers - SC Cambuur

11m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op woensdag 11 januari.







Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting VVV - FC Emmen

13m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op woensdag 11 januari.





The Rookie Feds
The Rookie Feds

Simone gebruikt haar informant om een dealer op te sporen die op de most wanted-lijst van de FBI staat. Brendon gaat tegen Laura's advies in en onderzoekt een riskante lead over een congreslid. Carter en Brendon twijfelen over hun toekomst in het team en hun loyaliteit wordt op de proef gesteld. Cutty en Simone kunnen het niet eens worden over hoe ze de gemeenschap helpen, terwijl Tim en Laura elkaar vinden bij het trainen van nieuwelingen.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Excelsior - AZ

24m ago - Samenvatting van de wedstrijd in de 2de speelronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld op woensdag 11 januari.



The Rookie
The Rookie

Agent John Nolan komt dichter bij zijn nieuwe rol als begeleider. Lucy's succesvolle undercoveroperatie levert haar een uitnodiging op voor een gespecialiseerde opleiding in Sacramento.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

In Zandvoort woont Tessa, die bewust alleenstaande moeder is van haar drie kinderen Linde (9), Teun (5) en Morris (1). Ze wil het beste voor haar kinderen en dat vertaalt zich in een vrije opvoeding en een huis vol kinderspullen. Na uit het eerste seizoen van Je Huis op Orde de nodige inspiratie te hebben gehaald, heeft Tessa een verwoede poging gedaan haar huis beter geordend te krijgen. Ze heeft daarvoor een heleboel bakjes in huis gehaald, maar het lukt haar maar niet het huis opgeruimd te krijgen. Door een moeilijke jeugd heeft Tessa moeite met het stellen van grenzen bij haar kinderen. Viktor weet bijvoorbeeld niet waar hij het zoeken moet als hij door haar vijfjarige zoon met een skippybal wordt gemept. Op speelse wijze en door middel van emotionele gesprekken tussen Tessa en Viktor, ontstaat niet alleen een totaal opgeruimd huis, maar ook een opgeruimd hoofd, waardoor Tessa en haar drie kinderen een nieuwe start kunnen maken.



HLF8
HLF8

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Charena heeft twijfels over haar date Eelco. Maar weet Eelco haar toch te verleiden om te verlengen? De cadeaus die Lau voor Hella heeft meegenomen vallen niet allemaal in de smaak. Maar gelukkig heeft Lau ook zijn eigen roze wolk meegebracht.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Een team geeft op, terwijl een ander team plannetjes maakt en hun allianties en klussers gebruikt om een voorsprong te krijgen. En een deelnemer wordt verteld om helemaal te stoppen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het wemelt meldingen van wolven, nu ook eentje op de A2 tussen het snelwegverkeer. En dubieuze websites die abonnementen voor je opzeggen, vragen daar veel te veel geld voor.



Saskia's Dansschool
Saskia's Dansschool: Cuff it

►Subscribe for more dance videos: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Pim: Klik hier dancers Klik hier Klik hier Klik hier by: Luka Schoen We love to bring you joy with easy fitness choreography's! Our dance school has 2 locations in The Netherlands (Woerden - Harmelen). We teach classes Zumba, XCO, Keepfit, Body&Balance, streetdance/hiphop. DANCE*JUMP*SWEAT*ENJOY www.thestarfactory.nl - www.saskiasdansschool.nl