True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

24-01-2023
Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Sparta - RKC

12m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Eredivisie gespeeld op dinsdag 24 januari.



Ordinary Joe
Ordinary Joe

Door een sneeuwstorm leert elke Joe de grenzen van zijn eigen controle kennen. Muzikant Joe zit volledig in rockster-modus, terwijl hij alleen op tournee is. Een akelig familiegeheim bedreigt agent Joe en Amy. Verpleger Joe en Jenny hebben beiden iets te vieren, maar niet samen.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - MVV

13m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld op dinsdag 24 januari.



Chicago Fire
Chicago Fire

Het team bestrijdt een brand die iedereen in gevaar brengt. Severide komt tot een besef, terwijl Casey onderzoeksjournalist Naomi een handje helpt.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het 75-jarige jubileum van de VVD, het verlies van PSV bij Emmen en het aanblijven van Schreuder bij Ajax.





New Amsterdam
New Amsterdam

Reynolds gebruikt zijn creativiteit om een aanstaande moeder in nood te helpen. Max waagt een gok met Wilder, terwijl Bloom een broer en zus in moeilijkheden behandelt. Iggy neemt een besluit over Martin.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Emmen - PSV

9m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Eredivisie gespeeld op dinsdag 24 januari.



Good Sam
Good Sam

Sam, Griff en Vivian krijgen te maken met de gevolgen van Griffs schokkende bekentenis aan het ziekenhuisbestuur. Het chirurgisch team bereidt zich ondertussen voor op een zeldzame operatie, die Sams carrière een enorme zet kan geven. Lex spreekt Griff aan op zijn verraad en Malcolm zet zijn zinnen op de bestuurszetel van zijn moeder.



Down the Road
Down the Road

De Down the Road-bus laat België definitief achter zich en de groep leeft als God in Frankrijk in het champagnegebied. De vakantiegangers strijken neer in een vorstelijk chateau waar de kamerverdeling zorgt voor flink wat discussie. De gezelligheid is snel weer terug tijdens een champagneproeverij. Jurre neemt de benen als hij hoort dat er ook een rondvlucht gemaakt gaat worden boven de uitgestrekte wijngaarden.



HLF8
HLF8

We moeten gezinnen die uit huis geplaatst worden beter beschermen, zegt de Ombudsman De VVD viert haar 75-jarig bestaan, maar is er wel een reden voor een feestje? En we kunnen klagen als de beste, maar we zijn eigenlijk best wel gelukkig Met Frits Wester, Frits Huffnagel,Martijn Fischer, Rutger Castricum en Yesim Candan





Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Cliff heeft zeker de looks waar Danischa vrolijk van wordt. Maar dat betekent niet dat ze ook echt dezelfde smaak hebben. De tweeënzeventig jarige Marianne is nog altijd super sportief. Robert is niet actief, maar wel iets anders...



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Door samenzweringen en bondgenootschappen hangt er een achterdochtige sfeer in de lucht. Tim en Arty nemen een beslissing, die meer dan alleen hun scores beïnvloedt.