True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

08-02-2023
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting SV Spakenburg - VV Katwijk

28m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB Beker-duel tussen PSV Spakenburg - VV Katwijk gespeeld op woensdag 8 januari.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Penaltyheld Damen:

14m ago - SV Spakenburg-speler Alessandro Damen na afloop van het TOTO KNVB Beker-duel tussen SV Spakenburg en VV Katwijk.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het puntenrecord van LeBron James, kritiek van Maarten van Rossem en Johan keek naar Lang Leve de Liefde.



The Rookie Feds
The Rookie Feds

Simone en Carter gaan undercover in de gevangenis om een huurmoordenaar te vinden die bekend staat als The Reaper, maar een gevangene herkent Carter. Brendon probeert zijn relatie met zijn vader te verbeteren. En het hectische werkschema van Simone zet haar relatie met Dina onder druk.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting PSV - FC Emmen

14m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB Beker-duel tussen PSV - FC Emmen gespeeld op woensdag 8 januari.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Ziekenhuisarts Esther en salesman Jacob wonen in Heemstede samen met hun kinderen Benjamin van dertien en Veerle van elf jaar oud. Een paar maanden geleden slaat bij de familie de schrik om het hart wanneer bij Esther borstkanker wordt geconstateerd. Het huis was al enorm vol, maar door gebrek aan energie, vanwege de heftige behandeling, lukt het Esther niet meer om op te ruimen. Juist in deze tijd waarin ze zo graag wil genieten van rust en leuke dingen doen met haar man en kinderen gaat dit haar erg aan het hart. Om goed te kunnen herstellen is een opgeruimd huis voor haar en het gezin een must. Viktor en zijn dreamteam pakken deze mooie klus dan ook met beide handen aan.



The Rookie
The Rookie

Agent John Nolan en Celina onderzoeken een geldstorting in verband met een oude zaak van de narcoticabrigade. Wesley maakt zich steeds meer zorgen over zijn verklaring en schrikt als hij ziet dat Elijahs advocaat een bekend gezicht heeft. Celina heeft last van slaap tekort.



Lingo
Lingo

Roos Schlikker en Stefano Keizers spelen tegen London Loy en April Dabry.



HLF8
HLF8

Komen er hekken aan de buitengrenzen van Europa? Veel boegeroep tegen Joe Biden tijdens de State of the Union. En de legendarische serie Fawlty Towers keert terug. Met John Cleese.



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Tom moet zelf zijn slingers ophangen voor zijn verjaardag, want zijn date Suzanne is niet zo van de feestjes. Rick is helemaal klaar voor zijn date met zijn Zefanja, maar hij laat de eerste indruk liever over aan een ander.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het Nederlandse reddingsteam USAR heeft binnen een dag zeven mensen levend onder het puin in Turkije gehaald. En Poetin zelf is de hoogst verantwoordelijke als het gaat om het neerhalen van vlucht MH17, zegt het Joint Investigation Team.