True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

16-02-2024


3 op reis
3 op Reis: Afl. 18

Freddy Tratlehner maakt een roadtrip door een van de culinaire paradijzen van Europa: Spaans Baskenland. Zijn reis begint in San SebastiΓ‘n, de stad die met zestien Michelinsterren het gastronomisch epicentrum van de regio is. Hier proeft hij de beste pintxos en bezoekt hij het laboratorium van driesterrenchef Elena Arzak. Hij reist verder langs de kust naar de plaatsen Zarautz en Getaria, waar hij de meesters van de visgrill ontmoet.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Den Bosch - Jong AZ

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel FC Den Bosch - Jong AZ gespeeld op vrijdag 16 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - NAC Breda

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Telstar - NAC Breda gespeeld op vrijdag 16 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Dordrecht - VVV-Venlo

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel FC Dordrecht - VVV-Venlo gespeeld op vrijdag 16 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting TOP Oss - Jong Ajax

23m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel TOP Oss - Jong Ajax gespeeld op vrijdag 16 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Roda JC Kerkrade - FC Emmen

23m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Roda JC Kerkrade - FC Emmen gespeeld op vrijdag 16 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Helmond Sport - De Graafschap

25m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Helmond Sport - De Graafschap gespeeld op vrijdag 16 februari.







Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting SC Cambuur - Jong FC Utrecht

17m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel SC Cambuur - Jong FC Utrecht gespeeld op vrijdag 16 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Willem II - ADO Den Haag

15m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Willem II - ADO Den Haag gespeeld op vrijdag 16 februari.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 47 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 februari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen met zijn rubriek 'De Week van Thomas'. * Jos van Ginneken, Annemiek Groot en Peter Berlie over de rol van NSC bij de vastgelopen formatie. * Geoffrey van Leeuwen over het stoppen met de levering van F-35-onderdelen aan IsraΓ«l. * Helga Salemon over het overlijden van Aleksey Navalny.



Jan Janszoon, Piraat van de wereld
Jan Janszoon, Piraat van de wereld: Afl. 2

Abelkader Benali reconstrueert de huiveringwekkende overval op het Ierse vissersplaatsje Baltimore, waarbij Jan Janszoon oftewel Mourad RaΓ―s tientallen vrouwen en kinderen als buit meeneemt naar de slavenmarkt in Algiers. In zijn vaderland is veel beroering over het aantal landgenoten dat door piraten gevangen wordt genomen. Als Jan Janszoon in het Zeeuwse Veere zijn gehavende piratenvloot komt oplappen, gaan zijn vrouw en kinderen naar de havenplaats en smeken hem om terug naar Haarlem te komen. En dan is er ook nog het mysterie van een grote goudschat die Jan Janszoon zou hebben verstopt en die in 1966 in Serooskerke is opgegraven.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PSV - Heracles Almelo

11m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel PSV - Heracles Almelo gespeeld op vrijdag 16 februari.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 25 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 46

Russische oppositieleider Navalny overleden. De Russische oppositieleider Aleksej Navalny (47) is overleden. Navalny was een fel criticus van president Vladimir Poetin en was tot een jarenlange gevangenisstraf veroordeeld. Te gast is Ruslandkenner Hubert Smeets. * Prangende internationale veiligheidskwesties. In MΓΌnchen zijn de regeringsleiders en andere kopstukken bij elkaar voor de jaarlijkse, driedaagse veiligheidsconferentie. We spreken demissionair premier Mark Rutte in MΓΌnchen. * Hoe gaat NSC verder? NSC-leden komen vanavond in Zwolle bijeen om de voortgang van de formatie te bespreken. Arjan Noorlander is in Zwolle.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 3

In Luxemburg moet er geklust worden in het nieuwe huis, maar waar Ivan alle handjes goed kan gebruiken, lijken de kinderen meer oog te hebben voor de deurbel. En dan verblijven ze ook nog eens met zijn achten in een zespersoons stacaravan. Bij de familie Jelies glipt hun droomhuis ze helaas door de vingers. Johan en Janneke zijn nog maar net terug van hun vorige trip, maar moeten dus weer het vliegtuig in richting Spanje. Op zoek naar een nieuw huis om met z'n negenen te gaan wonen. Voor Albertine en Aida staat hun laatste voetbalwedstrijd in Tollebeek op de planning. Nemen ze afscheid met winst op zak?



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 2

Anita Witzier is al meer dan dertig jaar een tv-icoon. Opgegroeid in een klein dorp in de Alblasserwaard als de dochter van de begrafenisondernemer had ze nooit gedacht carrière te maken bij de televisie. Anita vertelt over haar jeugd en haar ouders, haar groot verantwoordelijkheidsgevoel en haar schuldgevoel nadat ze erachter komt dat haar dochter aan een eetstoornis lijdt.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Wolfs en Eva werken weer samen. Het lijk van een vrouw die een bekend juicekanaa

Wolfs en Eva werken weer samen. Het lijk van een vrouw die een bekend juicekanaal runt, wordt in stukken gesneden in het water gevonden. De vrouw had genoeg vijanden. Kan een artiest haar vermoord hebben om een onthulling? Of is er iets anders aan de hand? Ook Marion wil weer aan het werk, maar dat is nog te vroeg. Romeo betrekt haar bij het onderzoek naar een meisje die met een babbeltruc ouderen probeert op te lichten. Maar kan Marion dat wel aan?



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport:

Liveverslag van WK Schaatsen afstanden, Calgary, Canada.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 35

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 6

Door mantelzorg komen familieverhoudingen soms onder hoge druk te staan. Wie van de kinderen verleent dagelijks hulp aan pa of ma en wie doet de financiΓ«n? Vaak zijn de taken niet gelijk verdeeld en ontstaat er ruzie.



Anne Frank House
The 10 most asked questions about Anne Frank | #9 | Anne Frank House

In this series, we answer the 10 most frequently asked questions about Anne Frank. Number 9 is: Who is Kitty? #annefrank #fyp #foryoupage #foryou #series #mostaskedquestions #history #number9 #mostaskedquestions #annefrankhouse



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS HOE ONZE KLEINE ERUIT ZIET!😍 | baby vlog #8

Megastore Babypark Amersfoort: Klik hier Babies: Klik hier kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 34

In Monster hebben Glenn en Astrid hun huis van top tot teen verbouwd en ingericht volgens de feng shui-filosofie. Volgens deze Chinese leer beΓ―nvloedt de plek en energie van meubels je geluk. Op die manier krijgt alles in huis een eigen kleur en plek. * Chef-kok Sharon maakt een heerlijk Surinaams gerecht: een pittige pinda-okersoep. Ze serveert er zelfgemaakte bananenchips bij. * Boswachter Marieke Schatteleijn is samen met haar collega Linde Veldhoen in het Evertsbos en het pinetum in Anloo. In het bos en in het pinetum staat een bijzondere collectie oude naaldbomen van over de hele wereld.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 15

Frank van der Lende zit aan Sophies rechterhand. * De grootste Poetin-criticus, Aleksej Navalny is overleden in een Siberische strafkolonie. Kysia Hekster, Jelle Brandt Corstius en Kati Piri schuiven aan. * Wilfried de Jong zette Caro Derkx ooit eens op een racefiets en daar is ze nooit meer afgestapt. In hun voorstelling Haar in de wind nemen ze je mee op een theatrale tocht vol anekdotes, strijd, humor en vriendschap. * Er is paniek in de Vitesse-tent. Deze week ketste een overname af, kreeg de club 100.000 euro boete, en de Arnhemse club bungelt al wekenlang onderaan de ranglijst in de Eredivisie. Marcel van Roosmalen, schuift aan.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 47

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jeannot zoekt gelijk de grenzen op van zijn date Manon. De liefde van Chantal ging de afgelopen jaren onvoorwaardelijk naar haar kinderen. De kinderen zijn geen struikelblok voor Maikel dus nu kan Chantal echt aan zichzelf gaan denken.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Tijdens een ijstijd is het klimaat koud voor een langere tijd. Ook in Nederland zijn e

Tijdens een ijstijd is het klimaat koud voor een langere tijd. Ook in Nederland zijn er verschillende ijstijden geweest. Er leefden toen veel bijzondere wilde dieren. In het landschap van nu kun je nog steeds overblijfselen vinden van de ijstijd. Pascal vindt een groot stuk bot op het strand en gaat op onderzoek uit. Van welk spectaculair dier uit de ijstijd is dit bot? In Roelofarendsveen presenteert de wetenschap een goed bewaard gebleven mammoetdrol.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Baas op het veld zijn' | Voorbeschouwing

De voorbeschouwing met Maarten Martens voor het Eredivisie-duel met Fortuna Sittard. βœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: πŸ“² Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier





De Faker
De Faker: Afl. 30

In Heerhugowaard doet Dorian Bindels mee aan een dansquiz van de samengestelde familie Tran Smid Bieleveld. Kan hij, naast de dansmoves, ook raden wie hem in de maling neemt?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 40

Aleksej Navalny (47) dood: wat weten we nu? * Reacties op dood van Navalny bij Moscow Times en met Sergei Gorbunov * Vermiste Engelandvaarder Ernst Moltzer na 82 jaar geΓ―dentificeerd * Gemeenten verwachten zware financiΓ«le jaren



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 34

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Formatie fiasco & QR rechtszaak! - Tafel van Feshtali S2 #14

In deze aflevering van "De Tafel van Feshtali" duiken we in de mislukte politieke formatie tussen VVD, PVV, BBB, en NSC met George van der Leeden, en belichten de rechtszaak tegen het coronatoegangsbewijs door Sylvie Lazet en Hugo Groen. Ontdek de diepgaande analyses en perspectieven die deze gasten bieden op de actuele Nederlandse politiek en burgerrechten. Link Bewust Nederland : Klik hier video is geproduceerd door CafΓ© Weltschmerz. CafΓ© Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. CafΓ© Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciΓ«le partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun CafΓ© Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Brugklas
Brugklas: Afl. 80

Amir wordt boos als Tommy een soort oorlog tegen hem is begonnen. Moet hij nu wraak nemen, zoals Ryan hem aanraadt?



Gio
Gio: HET HELE WATERPARK OP HET CRUISESCHIP IS FANTASTISCH! VAN ALLE GLIJBANEN AF!🚒

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 33

Met Gianni Romme bespreken we de prestaties op de WK Afstanden, dat door velen hét hoogtepunt van het schaatsseizoen wordt genoemd. * Patrick Bolder praat ons bij over het nieuws dat de Russische oppositieleider Navalny is overleden. * Imanuelle Grives en Floris van Delft vertellen over de psychologische familiethriller theatervoorstelling Mensen zoals jij. * Robèrt van Beckhoven maakt een hartige cheesecake in de keuken. * Mell & Vintage Future treedt op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 5

Er wordt een concert gegeven op Downton Abbey om de gewonde soldaten op te vrolijken. Isobel en Cora kunnen het niet eens worden hoe een en ander op Downton Abbey zou moeten worden georganiseerd. Mary is vastbesloten Matthew uit haar hoofd te zetten en denkt dat krantenmagnaat Sir Richard Carlisle hierbij zou kunnen helpen.



Martin Garrix
Martin Garrix & Third ≑ Party - Carry You (feat. Oaks & Declan J Donovan) [Official Video]

Martin Garrix & Third ≑ Party - Carry You (feat. Oaks & Declan J Donovan) β™« Carry You is out now: Klik hier You together with Third Party, Oaks and Declan J Donovan is out now!! Turn on subtitles for the official lyrics! πŸ’¬ Subscribe to my channel: Klik hier turn on notification so you never miss one of my videos! πŸ”” πŸ’¬ Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: Klik hier Martin Garrix: Facebook: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Third Party: Instagram: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier STMPD RCRDS YouTube: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: Klik hier Days: Klik hier On Life: Klik hier Klik hier To Be Lonely: Klik hier The Name Of Love: Klik hier For You: Klik hier Far Away: Klik hier Klik hier #ThirdParty #CarryYou #STMPDRCRDS Martin Garrix staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ROBLOX SPEED DRAW, MAAR IK MOET GEBLINDDOEKT TEKENEN! || Fan Friday

Het is al een lastig spel, maar het wordt me NOG lastiger gemaakt met deze challenges in elke ronde, waaronder geblinddoekt tekenen. Denk je dat ik ga winnen? 𝙋𝙍𝙀-π™Šπ™π˜Ώπ™€π™ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™€π™šπ™  π™ˆπ™„π™‡π˜Ό π™šπ™£ π™™π™š π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π™Žπ˜Ύπ™ƒπ™€ π˜Ώπ™π™Šπ™ˆπ™€π™‰π™‘π˜Όπ™‰π™‚π™€π™ ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ π™€π™«π™šπ™§ π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  Β» Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen Β» De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beΓ―nvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 32

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 16

In korte tijd verliest Hellen Rijnders beide ouders, met wie ze altijd heel hecht was. Ook al is Hellen inmiddels 46 jaar en heeft ze een eigen gezin, nog altijd gingen ze met haar ouders op vakantie. * De vader van Barry van de Lagemaat was, als echte Veenendaler, geliefd en kende veel mensen. Een bijzondere man die op zijn 50e stopte als boer en daarna allerlei totaal verschillende soorten werk oppakte. * Liesbeth Dijksman en haar man Ad scheelden 22 jaar, maar dat was geen enkel probleem. Ze hadden een rijk leven in hun samenzijn. Samen werkten ze in de zaak, woonden ze een tijd in Spanje en deelden ze de liefde voor kunst en schilderen.



vThorben
vThorben: Lucky Block Race Onderwater!

Bedankt voor het kijken naar Lucky Block Race Onderwater! In deze video speel ik samen met @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: EEN BIJZONDER CADEAU VOOR DE OUDERS VAN MYRON! #3839

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



OnneDi
OnneDi: Cherish Perrywinkle: ONTVOERD in SUPERMARKT | MISDAAD & MYSTERIE

Bescherm je privacy met Surfshark. Met mijn code ONNEDI profiteer je van 3 maanden gratis. Klik op deze link: Klik hier Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA β–» INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi β–» FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Wil & Tien
Toch aan de botox en Tiens momhack | S3E3 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

β™₯ Welkom bij een nieuw bakkie met Wil & Tien! En vandaag bespreken we het wel en wee tijdens een kinderverjaardag. Wie nodig je allemaal uit? En voor wie doe je dat eigenlijk? Daarnaast deelt Tien de ultieme tijdsbesparende momhack waardoor je langer kunt slapen op schooldagen en moet ons toch iets van het hart... Gaan we na al die jaren anti-botox zijn, nu toch gebukt onder de rimpels en bezwijken we voor een prikkie? Dit en meer in een nieuwe aflevering! Ook 60 dagen lang gratis BookBeat proberen? Gebruik de code 'bookbeatwilentien'! Of als je al eerder BookBeat geprobeerd hebt de code 'terugkerenwt' om het nogmaals 60 dagen gratis te mogen proberen. Veel plezier! www.bookbeat.nl/bookbeatwilentien?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=NL-wilentien-action-23747&utm_content=textlink-yt-offer-60d&utm_term=deal3 βœ” Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S β™₯ Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier GΓͺnante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! βœ” Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | Strohalm voor de weg naar boven!

#Vitesse β–Ί π—”π—•π—’π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯ 𝗑𝗨 Klik hier π—©π—’π—Ÿπ—š 𝗒𝗑𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: MINIDISCO 7 NON STOP 2024 | Kinderliedjes | Minidisco

Dansinstructies en videoclips voor de kinderliedjes van de Minidisco 7 van 2024. Leer alle dansjes van de Minidisco. 1 uur achter elkaar zingen en dansen! 1) MINIDISCO! 2) TOVERDOKTER 3) DE SALADEDANS 4) KANGOEROE 5) BENG BENG BENG (PARTY VERSIE) 6) RITMO VUELTA 7) MAMA IS DE BESTE 8) BABY HAAI 9) TOEMBA 10) PINGUIN JUDOKA 11) MAMA HEEFT EEN BABY 12) IK HOU VAN VOETBAL 13) DE BRANDWEER 14) MIAUW MIAUW (DE KATTENCLUB) 15) WIEBELBOTJES 16) BLUB (GOUDVIS) 17) GA JE MEE OP PAD 18) DE WIELEN VAN DE BUS (DANCE VERSIE) 19) BELLA CIAO 20) LIEF KLEIN SLAAPLIEDJE Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKidsSongs @MinidiscoKinderliedjes













Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 30

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Trusting Kanye on this trend #shorts #short

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn oud-informateur Uri Rosenthal, brigadegeneraal Han Bouwmeester en hoofdredacteur Libelle Han Bouwmeester. Met hen hebben we het over de eerste formatiedagen van Kim Putters, over de veiligheidsconferentie in MΓΌnchen en over ruim 70 jaar huishoudbeurs.







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 46

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 34

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Europa League
Europa League: Samenvatting Benfica - Toulouse

13m ago - Samenvatting van het Europa League-duel Benfica - Toulouse gespeeld op donderdag 15 februari.