True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

19-02-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting MVV Maastricht - Jong PSV

10m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen MVV Maastricht en Jong PSV.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Ron Keller over Aleksej Navalny. * Jerry Afriyie en Mitchell Esajas over het einde van Kick Out Zwarte Piet. * Ferd Grapperhaus over de rechtsstaat. * Myra Koomen en Habtom Yohannes over de rellende Eritreeërs.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting NAC Breda - SC Cambuur

17m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen NAC Breda en SC Cambuur.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights FC Den Bosch - Jong AZ

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 17

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 6

Het is natuurlijk logisch dat ze in de ekowinkel enkel spullen aan de man brengen die bestempeld zijn als bio. En zo kan het dat ze er zelfs doosjes mosselen verkopen met een sticker. Biologisch dus. Maar hoe biologisch zijn biologische mosselen? Of hoezeer niet? Een mossel wordt toch gewoon uit zee gevist? Keuringsdienst van waarde vraagt het mosselmannen die zich net zo lief mosselvisser als mosselkweker blijken te noemen, en komt erachter dat alle mosselen gelijk zijn. Sommige alleen net iets meer dan andere.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 26 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 februari, 21:32 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Eritrese ambassadeur over de rellen in Den Haag. Bij rellen tussen twee groepen Eritreeërs in Den Haag zijn afgelopen weekend acht agenten gewond geraakt en dertien mensen opgepakt. We spreken erover met de Eritrese ambassadeur in Nederland. * EU stuurt marineschepen naar Rode Zee. Wat kunnen de marineschepen doen om de veiligheid in de Rode Zee te vergroten? We vragen het Delphine Pronk, voorzitter van het Politiek en Veiligheidscomité (PVC) van de EU. * Hoe toekomstbestendig zijn de kassen in het Westland? Politici en bestuurders vragen zich af hoe toekomstbestendig een branche is die voor een groot deel draait op arbeidsmigranten.



Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 4

Na vijftig uur hebben de overgebleven cursisten er een kleine vijf uur slaap op zitten. Daar is niet iedereen voor in de wieg gelegd. Zeker niet met het vooruitzicht van een uitzichtloze klifmars langs de kust van Engeland. Uren lopen met meer dan veertig kilo aan gewicht zonder te weten wanneer het stopt. Een opdracht waardoor zelfs de allersterksten breken. Na een kort moment van bezinning op het basiskamp, staat er een nacht graven en evaluaties op het programma.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 6

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



Radar
Radar: Afl. 3

De salderingsregeling blijft voorlopig bestaan. Dit is ongunstig voor de overheid en energieleveranciers die belasting en inkomsten mislopen. Energieleveranciers lijken nu al creatief te zijn door op een andere manier kosten in rekening te brengen bij zonnepaneelbezitters. Wie gaat de regels bepalen? De Consumentenbond reageert in de studio. Kitty Melse verhuurt een kamer aan een jonge vrouw die moeilijk aan een woning komt na haar tijd in de jeugdzorg. Als dit bekend wordt bij Obvion, haar hypotheekverstrekker, wil deze gelijk de hypotheek afgelost zien. Waarom handelt Obvion op deze manier? Fons duikt in de problemen rond hospitacontracten.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 5

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 35

In Rotterdam wonen twintigers Bart, Jaco en Jean-Pierre in heel bijzonder huis bij de Prinsekerk. Het was een uitdaging om een betaalbare woonruimte te vinden. Via de kerkgemeenschap zijn ze in de eengezinswoning aangrenzend aan de kerk terechtgekomen. Het is dan ook vaste prik om een rondje door te kerk te lopen als vrienden en familie op bezoek zijn. * Chef-kok Ramon maakt het ideale gerecht voor als je snel en lekker wil eten: snelle lasagne uit de pan. Hij serveert er een pestosalade bij. * Vogelaar Camilla is in Noord-Holland en ziet hoe grote groepen watervogels overwinteren in de polder Zeevang.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: "De PVV is de beste van de slechtste"

In De Tafel van Feshtali vraagt George van der Leeden zich af of de vrijheidsstrijders die op de PVV stemden, Wilders' stemgedrag tijdens corona nog herinneren. Bekijk de hele aflevering hier: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!e



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 16

Nynke de Jong zit aan Sophies rechterhand. * Femke Kok en Marrit Steenbergen werden allebei wereldkampioen. * Tenminste acht agenten raakten gewond bij de rellen van afgelopen weekend in Den Haag, waar een verlaat nieuwjaarsfeest van een groep Eritreeërs uitliep op een massale vechtpartij. Hoe kon het zo uit de hand lopen? Fedwa Temsani en Danny Williams van de politie Den Haag en CDA-Tweede Kamerlid Derk Boswijk schuiven aan. * Jules Deelder was een wandelende jazzencyclopedie en had duizenden platen in zijn kast. In Deelder Draait ontstoffen dochter Ari en musicus Benjamin Herman die platenkast.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Diana en Frans doen het meteen op zijn Brabants. Diana praat niet alleen hard, ze loopt ook hard van stapel. Thessa en Mitchell zitten iets meer op elkaars golflengte en hebben het wel chill samen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 50

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4663

In het Klokhuis Kantoor laat Heleen een portret van zichzelf schilderen, maar is ze wel tevreden met het resultaat? Serah zoekt uit waarom schilderijen een lijst hebben. Apen zitten soms wel uren achtereen in elkaars haren te friemelen. In Boenende Beesten ziet Tirsa dat apen elkaar niet alleen vlooien om hun vacht schoon te houden, maar vooral om hun onderlinge band te versterken. Een keukenmachine snijdt, raspt en hakt. Maar zo snel dat je eigenlijk niet ziet wat er gebeurt. Gelukkig hebben wij de Slomoshow en kun je in alle rust naar dit handige apparaat kijken.



PSV
PSV: Voorbeschouwen op Dortmund-thuis 🎙️

Voorbeschouwing PSV - Borussia Dortmund. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Bruiloften in Nederland zijn een prachtige weerspiegeling van onze multiculturele samenleving. Van traditionele Nederlandse ceremonies tot uitbundige feesten die de culturele diversiteit van ons land benadrukken, elke bruiloft vertelt zijn eigen unieke verhaal.



De Faker
De Faker: Afl. 31

De familie Van der Horst woont boven een winkel in Baarn en Marlijn Weerdenburg gaat bij ze langs. Helpt ze Team Wie is de Mol? naar de winst?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 42

Lachgas zorgt voor veel problemen in het verkeer * De Twijfeltelefoon is nu ook te bellen voor informatie over anticonceptie * Vaak problemen bij de levering van hulpmiddelen in de zorg * Wat gebeurt er met ons als de warme Golfstroom instort



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 35

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Gio
Gio: WIJ HEBBEN SAMEN WAT TE VIEREN!🥳❤️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Brugklas
Brugklas: Afl. 81

Romy overtuigt Meike ervan op zoek te gaan naar haar biologische moeder.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 36 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 februari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



StukTV
Wij zijn EXPOSED door ACID?! 💀 #stuktv #series #acid #reactie #lui #geld #humor

Vorig jaar heel de wereld over gereisd voor 10 series, 54 video’s en 75,3 miljoen views. Want inderdaad: boeie



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Upgrading $500 FERRARI to $1,000,000,000 FERRARI!

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 34

De oorlog in Oekraïne duurt bijna twee jaar. Paul Borsboom, die namens Cordaid betrokken is bij de hulp aan Oekraïne, vertelt hoe de situatie nu is. * Jan Brokken liet zich voor zijn nieuwe boek inspireren door het Volendam rond 1900, toen het dorp internationaal bekend stond als kunstenaarskolonie. * Rian Gerritsen en Sandra Mattie vertellen over de voorstelling TOP Vrouwen, die gaat over het verliezen van een vriendin. Om haar te eren besluit de vriendinnengroep een berg te gaan beklimmen. * De winnaar van Battle of the Bands, Bee Gees Forever, treedt op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 6

Lord Grantham krijgt verschrikkelijk nieuws van het oorlogsfront. Dit heeft een grote impact op iedereen op Downton Abbey. Vera Bates doet er alles aan haar man dwars te zitten en chanteert hem door te dreigen de geheimen die zij weet over de familie Crawley openbaar te maken.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 49

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Op Zoek Naar Een Nieuwe Vriend In Bloemburg!

Bedankt voor het kijken naar Opzoek Naar Een Nieuwe Vriend In Bloemburg! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





EnzoKnol
EnzoKnol: KLEINE UPDATE VAN DE BABYKAMER! #3842

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
Speeddaten! Ik regel de mannen, u doet de rest!! #349 By Nienke Plas

Trommel maar op die mannen, natuurlijk wel dat ze zelf ook op de hoogte zijn van dit alles 🤣 Stuur een foto met wat info naar: redactie@gpmanagement.nl. Er wordt dus niet gefilmd, ze hoeven zich dus geen zorgen te maken dat ze ergens op het net terechtkomen met slechte openingszinnen 🤪 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



PSV
PSV x BVB | The road to challenge with Robbie and Minh 🏎️🇩🇪

Het is zover, de achtste finales van de UEFA Champions League, PSV ontmoet BVB! Maar voordat het duel op het veld wordt gespeeld, hebben Robbie en Minh zichzelf een uitdaging gesteld. Ze gaan naar de stad van de tegenstander en voltooien zo veel mogelijk uitdagingen in zo min mogelijk tijd. Trainingsveld, fanwinkel of snackbar - waar kun je de meeste punten scoren? Bekijk de video en vertel ons wie je steunt! ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



PSV
LIVE | Press conference PSV - Borussia Dortmund (UEFA Champions League) 🎙️

Peter Bosz schuift aan voor de persconferentie in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Feyenoord
Matswinner. 😜 #Feyenoord #Wieffer #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier







Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 31

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn adviseur Bestrijding Mensenhandel Gert-Jan Segers, brigadegeneraal buiten dienst Jeff Mac Mootry en columnist De Telegraaf Annemarie van Gaal. Met hen hebben we het over de strijd tegen mensenhandel, over de NAVO-oefening Steadfast Defender en over de verhoogde gemeentebelastingen.





scHeerenveen
scHeerenveen: Een teleurstellend resultaat in het Abe Lenstra stadion | Highlights sc Heerenveen - G

sc Heerenveen heeft de mooie overwinning op Ajax geen passend vervolg kunnen geven. In het Abe Lenstra stadion was Go Ahead Eagles met 0-2 te sterk.



Woezel & Pip Overal Vriendjes! Voorlezen
Woezel & Pip Overal Vriendjes! Voorlezen: Woezel & Pip worden voorgelezen door Marianne Thieme.

Woezel & Pip worden voorgelezen door een bekende Nederlander in de Tovertuin. In deze aflevering komt Marianne Thieme langs. Ze leest voor uit 'Beer is op Vlinder'.





Saïd & Anna
Saïd & Anna: Afl. 11

Saïd en Anna willen de muur van hun zelfgemaakte hut verven, maar van Sameer mogen ze niet zelf de kleur kiezen. Eerst moeten de restjes op. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Saïd en Anna niet. De kinderen besluiten alle blauwe spullen in de winkel weg te doen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 49

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 7

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🔥 𝑱𝒖𝒔𝒕 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒘𝒆 𝒏𝒆𝒆𝒅𝒆𝒅! | Highlights Fortuna Sittard - AZ

Bekijk hier de highlights van het duel met Fortuna Sittard. Scoreverloop: 18. Córdoba 1-0, 63. Pavlidis 1-1, 90. D. De Wit 1-2. Opstelling Fortuna Sittard: Michael Verrips; Ivo Pinto, Rodrigo Guth, Siemen Voet, Mitchell Dijks; Arianit Ferati (85. Oğuzhan Özyakup), Deroy Duarte, Justin Lonwijk (76. Jayden Braaf), Alessio da Cruz (54. Alen Halilović); Iñigo Córdoba (85. Ragnar Oratmangoen), Kaj Sierhuis (85. Kristoffer Peterson). Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Wouter Goes (64. Bruno Martins Indi), Riechedly Bazoer, David Møller Wolfe (64. Mayckel Lahdo); Jordy Clasie, Kristijan Belić (57. Tiago Dantas), Dani De Wit; Sven Mijnans (84. Lequincio Zeefuik), Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel (57. Myron van Brederode). ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Feyenoord
Matswinner! 😮‍💨 | Highlights Feyenoord – RKC Waalwijk | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft zondag goede zaken gedaan in de strijd om een rechtstreeks Champions League-ticket. Dankzij een laat doelpunt van Mats Wieffer werd RKC Waalwijk met 1-0 verslagen en het gat met achtervolger FC Twente vergroot naar acht punten. #feyrkc Meer beelden zien van deze wedstrijd? Bekijk een langere samenvatting en de hele wedstrijd op Feyenoord ONE. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Heracles Almelo
PSV - Heracles Almelo | 16-02-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App