True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sporten tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

02-04-2024
Ziggo Sport voetbal
HL SAA-KAI

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - N.E.C.

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op dinsdag 2 april.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 5

Documentaire over de meest invloedrijke Schotse band in de geschiedenis: de newwaveband Simple Minds. Zanger Jim Kerr en gitarist/songwriter Charlie Burchill groeien op in een torenflat in het grauwe Glasgow van de jaren zestig. Omringd door armoede en werkloosheid besluiten de jongens uit verveling een band te beginnen: de Simple Minds zijn geboren. Hun internationale doorbraak komt in 1985 met het nummer Don't You (Forget About Me). Rond de eeuwwisseling neemt hun roem af en spelen ze in halflege clubs. Toch weten ze de weg naar de grote podia weer te vinden en zijn ze 45 jaar na de oprichting nog steeds erg populair.



Man en Kunst
Man en Kunst: Afl. 2

In Nederland staat de Belgische kunstenares Anna Boch (1848-1936) bekend als de enige persoon die een werk van Vincent van Gogh kocht toen hij nog leefde. Zelf was ze een zeer goede landschapsschilder en tevens autofanaat, die er graag opuit trok met de vierwieler, waarbij zij zelf als vrouw nog niet mocht rijden. Boch was de vroegste vrouwelijke kunstenaar in de collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam. De Man belicht daar haar schilderij Femme dans un Paysage. Het zou een van de allerlaatste werken zijn die ze aan een museum verkoopt.



Chicago Fire
Chicago Fire

Na een verwonding door een industriële brand, werken Severide en Seager samen om een anonieme tip te onderzoeken. Kidd zoekt naar de juiste persoon om de open positie in Truck 81 te vullen. En een mogelijk nieuwe rekruut voor 51 wordt tijdens een oproep op de proef gesteld.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Titia Hoogendoorn, Neda Kia en Annemiek Nap over social freezing. * Hanke Bruins Slot over 75 jaar NAVO. * Thomas van Groningen en Willemijn Aerdts over Russische inmenging in de politiek. * Marjan Olfers en Tom van 't Hek over de schorsing van Ajax-directeur Alex Kroes.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Excelsior - PSV

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op dinsdag 2 april.



De Hofbar
De Hofbar: Burgers draaien op voor het peperdure warmtenet terwijl overheden, bedrijven en woningcor

Burgers draaien op voor het peperdure warmtenet, terwijl overheden, bedrijven en woningcorporaties naar elkaar wijzen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 57 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 april, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Out of Office
Out of Office: Afl. 4

We zijn halverwege het avontuur op de zorgboerderij. De krachten worden gebundeld als er een benefiet wordt georganiseerd op de boerderij. Iedereen doet zijn best om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, maar weten de deelnemers hun grenzen op tijd aan te geven? Hilde kreeg een burn-out door te hard werken en een continue negatieve sfeer op haar werk. Oververmoeid meldde zij zich bij de huisarts. Nu drie maanden later op de zorgboerderij zien we haar langzaam veranderen. De buitenlucht, het zorgen voor de dieren, de prettige werksfeer en ongecompliceerde manier van denken en leven van de hulpboeren, doen zichtbaar goed.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Tweede Kamer debatteert vandaag over mogelijke betrokkenheid van Nederlandse politici bij het propaganderen van Russische standpunten in ruil voor geld. Het laatste nieuws uit Den Haag met Arjan Noorlander. * De Israëlische premier Netanyahu wil de zender Al Jazeera per direct in de ban doen in Israël. * De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmytro Kuleba is vandaag in Den Haag voor de conferentie Restoring Justice for Ukraine. Een uitgebreid gesprek met Dmytro Kuleba. * Ondanks toenemende maatschappelijke steun voor een sterker leger, zijn de afgelopen maanden ruim 2200 bezwaren tegen specifieke plannen ingediend.



Uit de kramp
Uit de kramp: Afl. 2

Sosha Duysker gaat op zoek naar taal en context. Ze ontdekt hoe racisme in haarzelf is gaan zitten door op te groeien in een witte omgeving. Ze zoekt uit hoe taal onderdrukking in de hand werkt. Welke woorden kunnen echt niet meer gebruikt worden?



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - Sparta Rotterdam

19m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op dinsdag 2 april.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 12

Verpleeghuizen kunnen niet meer zonder de hulp van familieleden van de bewoners. Wat betekent dit voor de kwaliteit van zorg en hoe gaan mantelzorgers hiermee om?



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 3

Te gast in Noord- en Zuid-Holland. Maaike en Feico runnen hun B&B in een opgeknapte stolpboerderij. Daarna logeert het gezelschap bij Margriet en Koos aan de kust. Als laatste heten Eelke en Mario de deelnemers welkom op hun bijzondere logeerboot midden in Rotterdam.



Verward
Verward: Afl. 1

Het is tien jaar geleden dat Nederland werd opgeschrikt door de gruwelijke moord op oud-minister Els Borst. De dader bleek een ernstig verwarde man. Wat is er sindsdien in Nederland veranderd als het gaat om de aanpak van verward gedrag? Jessica Villerius spreekt met de zoon van Els Borst, die voor het eerst openlijk spreekt over die zwarte dag in februari. * Een volksbuurt in Enschede werd in 2022 flink opgeschrikt doordat een jongeman in een psychose zijn moeder doodde. Heeft de buurt iets meegekregen van de gemoedstoestand waarin de buurman verkeerde?



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 12

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



FORMULA 1
FORMULA 1: 13 Times The Title Was Won In Japan!

Whether at Suzuka or Fuji, Japan has played host to some of the most dramatic moments in Formula 1 history - and, ahead of this week's Japanese Grand Prix, you can re-live each time a new champion was crowned there, from Nelson Piquet through to Max Verstappen! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Schumacher's Ferrari 2000 Title Win 🏆

Michael Schumacher won his the F1 title with Ferrari at the 2000 Japanese Grand Prix. After four years of podium wins at Ferrari, Schumacher hit gold at the start of the 21st century. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 67

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 26

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



First dates
First Dates: Afl. 15

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 66

Jeroen en Niek wonen in een voormalig tolhuis in Zelhem in de Achterhoek. Op de voorgevel is nog te lezen wat de tolwachter rekende om te passeren. Ook de tolboom en de loerraampjes zijn in ere hersteld. * Alain Caron gaat op bezoek bij zuivelboer Dirk Pullens, die al op jonge leeftijd ambachtelijke karnemelk maakt. Voor de vierde keer op rij kreeg de karnemelk het predicaat cum laude. Alain maakt een heerlijk gerecht. * In de Hortus Leiden legt Rogier uit hoe planten aan hun naam komen en waarom sommige namen zo ingewikkeld zijn. * Duurzame lifestyle-expert Marieke Eyskoot volgt het spoor van oude treinonderdelen die kantoorartikelen worden.





Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 45

Suse van Kleef zit aan de zijde van Jeroen. * De Kamer wil opheldering over de mogelijke Russische inmenging in de Nederlandse politiek, en gaat hier vandaag over in debat. Politiek redacteur Joost Bekendam schuift aan. * Na nog geen drie weken is de nieuwe algemeen directeur van Ajax Alex Kroes door de club geschorst. Sportjournalist Willem Vissers en Ajax-watchers Kale & Kokkie schuiven aan. * In aanloop naar de Olympische Spelen schuiven Nederlandse sporters aan van wie we waarschijnlijk nog veel gaan horen. Vandaag: wildwaterkanovaarster Martina Wegman en zwemmer Renzo Tjon-A-Joe. * Goldband met een speciale versie van You & Me.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Alysha laat Ariscaya meteen horen wat ze in huis heeft. Maar Alysha is na een grondige spirituele reiniging nog niet helemaal zen. Bianca en Vincent beginnen hun date in ieder geval positief. Het lijkt dan ook snel de goeie kant op te gaan met die 2.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 93

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4700

De een is goed in puzzelen, de ander niet maar vindt het wel superleuk. De een leert Frans in drie minuten en een ander nooit. Heb je een wiskundeknobbel, richtingsgevoel of helemaal niet? Dol op uitgaan met veel vrienden of liever heerlijk onder een dekentje met de hond op de bank. Alle hersenen zijn anders en dat maakt ons uniek. Soms werken hersenen net een beetje méér anders. Bijvoorbeeld als je autisme hebt. Janouk onderzoekt hoe dat werkt in je hersenen. Bij de Cowboys zien we hoe lastig het kan zijn als je een bank wil overvallen wanneer je autisme hebt.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Presentator Christon Kloosterboer trekt door de regio en maakt kennis met artiesten terwijl zij hem rondleiden door hun eigen streek of stad. Deze keer gaat hij op pad met Leo Alkemade. Kunstenares Juul Kortekaas, die boeiend over haar werk kan vertellen, maakt schilderijen en sculpturen met bloemen als centraal onderwerp.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 17

Jesper Hesseling en Bente Fokkens nemen het op tegen Moïse Trustfull en Kaj van der Voort.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 79

Grote concurrentie bij werkgevers om hart van jonge techneut * Debat om Russische betalingen aan Nederlandse politici * Meerdere noodopvanglocaties sluiten in aanloop naar spreidingswet en dat leidt tot tekorten * Nieuwe Ajax-directeur Alex Kroes geschorst, wat is daar aan de hand?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 66

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



vThorben
vThorben: Verstoppertje Maar We Zijn Mini In Minecraft!

Bedankt voor het kijken naar Verstoppertje Maar We Zijn Mini In Minecraft! In deze video speel ik samen met @AlexKlein1 @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 67 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 april, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: ONZE KOOI WORDT OMSINGELD DOOR 15 HAAIEN! ZE BIJTEN IN MIJN CAMERA!🦈😲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 64

Wat is de rol van geld in onze samenleving? Cartograaf Carlijn Kingma maakte een kunstwerk over dit thema, waarbij het creatieproces gefilmd werd door Ariane Greep voor de documentaire De Wereld van Carlijn. * Rick Paul van Mulligen en René van Bakel hebben samen met Nina de la Croix twee kinderen. Over hun co-ouderschap maakten ze niet alleen een podcast, maar is er nu ook een boek verschenen. Rick Paul vertelt erover. * Michelle David & The True Tones treden op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 11

De familie Crawley is in Londen voor een groot feest, waarbij Rose in het middelpunt zal staan. Cora's moeder en broer zijn overgekomen uit New York. Ook zij vermaken zich erg goed.



EnzoKnol
EnzoKnol: MIJN NIEUWE AUTO OPHALEN!! #3885

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Ziggo Sport
Rondo | Met PATRICK KLUIVERT, MARCO VAN BASTEN, KHALID BOULAHROUZ en RUUD GULLIT

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 01/04/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Patrick Kluivert, Marco van Basten, Khalid Boulahrouz en Ruud Gullit. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow



SLAM!
SLAM!: JOOST KLEIN mogelijk GEDISKWALIFICEERD voor EUROVISIE 🇪🇺

Europapa wordt beschuldigd van plagiaat. Het nummer zou in 2013 al eerder ingezonden zijn door Italië. Of was het Roemenië? Patrick gaat deze week de straat op met de vraag of mensen meegaan in zijn 1 April grap. Want Joost is natuurlijk helemaal niet gediskwalificeert. De jury mag gaan raden wat ze gaan zeggen én Patrick heeft voor Ries en Senna ook nog iets speciaals geregeld. Met dank aan: Collin Klik hier je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 64

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





FORMULA 1
FORMULA 1: Losing a Wheel in F1... 🛞

Jacques Villeneuve loses a front wheel to the crowd during the 1996 Japanese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



10e
10e: We moeten de hele dag dansen! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 040

In deze 40e backstagevlog gaat het feestje de hele dag door en zien we opeens een spook uit het verleden! ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Je kunt me nu ook op Patreon volgen voor allerlei exclusieve content en early access! Klik hier Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Huilende Rappers/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier







Ziggo Sport
Kluivert terug naar Ajax? 👀 | Rondo

De trainer staat open om zijn club te helpen, maar hoort niks uit Amsterdam. En daar begrijpt Gullit helemaal niks van! 🗯️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow





NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 13

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 19

Nederlandse politici omgekocht? Climate: The Movie breekt klimaatdiscussie open. 15-minutensteden: wordt NL 1 grote stad? Met Europarlementariër JA21 Michiel Hoogeveen, voormalig Tweede Kamerlid PVV Harm Beertema, mede-oprichter stichting CLINTEL Marcel Crok en voormalig onderzoeksjournalist en boer Marcel van Silfhout.



E-Divisie
DE FINALS! WIE WINT DE EDIVISIE? | GOALSHOW KPN EDIVISIE FINALS

De KPN eDivisie is de officiële FC 24 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



Ziggo Sport
Kluivert: 'Voor Ajax is Brobbey echt een hele goede spits' 🙌 | Rondo

Patrick Kluivert is fan van Brian Brobbey en had contact met hem toen hij het lastig had bij Ajax ❤️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Drukbezochte maandagavondwedstrijd ✨

De samenvatting van Jong PSV - Roda JC Kerkrade. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



OnsOranje
OnsOranje: Full focus on #WEURO2025 qualifying with three new squad members! 😎💬 | ALL ACCESS LEEUWIN

De OranjeLeeuwinnen zijn terug bij elkaar. Na het mislopen van de Olympische Spelen, gaat de focus volledig op de kwalificatie voor het EK in 2025. Die deze week van start gaat met Italië-uit en Noorwegen-thuis! #NothingLikeOranje #WEURO2025 Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier



Ziggo Sport
Boulahrouz: 'Ian Maatsen speelt heel sterk bij Dortmund' | Rondo

Met de blessure van Quilindschy Hartman komt er een plekje vrij in het Nederlands elftal 🟧 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 62

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn staatssecretaris van Volksgezondheid Maarten van Ooijen, Tweede Kamerlid D66 Jan Paternotte en cybersecurit-expert Inge Bryan. Met hen hebben we het over voedselkeuzelogo Nutri-Score, over het debat over Russische inmenging en over de cyberveiligheid in Nederland.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DiT iS HET NADEEL VAN BROERS & ZUSSEN ZiJN | Bellinga Vlog #3125

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 92

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 24

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 66

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Ziggo Sport voetbal